Η Ιστορία μας

1968: Ίδρυση της εταιρίας από τον παππού Διονύσιο Κατρίτση (1931- 2016), με έδρα την Αθήνα. Οι καινοτόμες ιδέες του και πρωτοπορία που εφάρμοσε στην εποχή εκείνη, βάζουν τα θεμέλια για μια πραγματικά σπουδαία κληρονομιά.

1986: Ο υιός, κ. Παναγιώτης Κατρίτσης, αναλαμβάνει πλέον την εταιρία, ο οποίος με την εμπειρία του και τις ιδέες του εδραιώνει  το όνομα “Katritsis Bronze”  στην Ελλάδα  και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

2006:  Η εταιρία μετονομάζεται σε UNIART και επενδύει δυναμικά στην ανάπτυξη και την καθετοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας.

2012:  Οι  κ. Διονύσης και κ. Νίκος Κατρίτσης, η νέα πλέον 3η γενιά,  με σπουδές εξειδίκευσης στην διοίκηση επιχειρήσεων και την μεταλλουργία αντίστοιχα, εξελίσσουν τη παραγωγική διαδικασία και ενσωματώνουν νέα πρότυπα επιχειρηματικότητας.

2014:  Χρονιά σταθμός – μετεγκατάσταση σε μια καινούργια πλήρως εξοπλισμένη κάθετη μονάδα 1.000 τμ στη βιομηχανική περιοχή του Κορωπίου, όπου η ακατέργαστη πρώτη ύλη (ορείχαλκος και ζάμακ) μετατρέπεται σε τελικό προϊόν υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Σήμερα: Συνεχίζουμε δυναμικά υλοποιώντας έναν μακροπρόθεσμο επενδυτικό και αναπτυξιακό σχεδιασμό. Η πολυετής εμπειρία μας, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυώνται την παραγωγή υψηλής ποιότητας  και αισθητικής μεταλλικών προϊόντων, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

history

Contact Us

ADDRESS

26th km Varis Koropiou Ave.,
P.C. 194 00, P.B. 310, Koropi, Greece

PHONE

+30 210 99 39 455